624

ادامه اعتراض بی بی سی به اعدام تروریست‌ها در ایران

6 سال قبل

هم رسانی

   مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری جمهوری اسلامی ایران ...

شبکهٔ فارسی زبان بی بی سی در گزارشی دیگر به بهانهٔ اظهارنظر وزیر دادگستری ایران در خصوص اعدام تروریست‌ها در سال 1367، باز هم به این اعدام‌ها اعتراض کرده و آن را نقض حقوق بشر معرفی می‌کند ...

به گزارش بی بی سی پرشین؛

 

شبکهٔ فارسی زبان وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس در یکی از گزارش‌هایی که اخیر بر روی وب سایت خود منتشر کرده است، همچنان به ادامهٔ واکنش‌های جهت دار و ضد ایرانی خود در خصوص اعدام تعدادی از اعضای سازمان تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) در سال 1367 پرداخته و تلاش کرده است تا ضمن ترسیم چهره ای مظلوم از این تروریست‌ها و در مقابل به نمایش گذاشتن چهره ای جنایتکار از نظام جمهوری اسلامی ایران، اعدام این افراد را نقض صریح حقوق بشر معرفی کند.

بی بی سی فارسی در این گزارش که به بهانهٔ اظهارنظر اخیر مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری کشورمان درباره حواشی مطرح شده درخصوص این اعدام‌ها، منتشر کرده است، با این تیتر که «پورمحمدی درباره اعدام‌های ۶۷: افتخار می‌کنیم حکم خدا را اجرا کردیم»، می‌نویسد: «مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری ایران، با دفاع دوباره از اعدام شمار زیادی از اعضای زندانی سازمان مجاهدین خلق و گروه‌های چپگرا در سال ۱۳۶۷ گفت: "ما افتخار می‌کنیم که دستور خدا را در رابطه با منافقین اجرا کردیم".

به گزارش خبرگزاری تسنیم آقای پورمحمدی امروز یکشنبه ۷ شهریور در سخنانی در شورای اداری استان لرستان گفت "خداوند فرمودند بر کفار رحم نکنید چون آن‌ها به شما رحم نمی‌کنند و به منافقان نباید رحم کرد چرا که اگر بتوانند شما را به خاک و خون می‌کشند که کشیدند". »

شبکهٔ سلطنتی انگلیس در ادامه نیز با هدف ذکر شده در بالا، تأکید می‌کند: «مقام‌های جمهوری اسلامی از اعضای سازمان مجاهدین خلق با عنوان "منافقین" یاد می‌کنند.

انتشار یک فایل صوتی از آیت‌الله حسینعلی منتظری که در آن از اعدام‌های سال ۶۷ انتقاد می‌کند، واکنش‌های زیادی به دنبال داشته است. چندین نفر از مقام‌های فعلی و سابق جمهوری اسلامی درباره این موضوع که پیش از این تمایل چندانی به بحث درباره آن دیده نمی‌شد، اظهار نظر کرده‌اند.

در فایل صوتی منتشر شده از آقای منتظری، قائم مقام وقت رهبر ایران در حضور اعضای هیئت چهارنفره اعدام‌ها به شدت از اعدام زندانیان که با حکم آیت‌الله خمینی انجام شد، انتقاد می‌کند و آن را خلاف شرع می‌خواند.

آقای پورمحمدی، نماینده وقت وزارت اطلاعات در زندان اوین، یکی از اعضای هیئت چهار نفره بود. حسینعلی نیری (حاکم شرع وقت)، مرتضی اشراقی (دادستان وقت) و ابراهیم رئیسی (معاون وقت دادستان) دیگر اعضای این گروه بودند.

آقای پورمحمدی دو روز پیش هم اعضای سازمان مجاهدین خلق را "خون‌ریز" و "خون آشام" خوانده و گفته بود عده‌ای به دنبال "تطهیر کاذب" آن‌ها هستند.

این اظهار نظر آقای پورمحمدی واکنش علی مطهری، نایب رئیس مجلس ایران را به دنبال داشت که در نامه‌ای از وزیر دادگستری خواست به جای "مغالطه" درباره نحوه اجرای حکم ایت‌الله خمینی، درباره "قصورهایی" که ممکن است در آن زمان صورت گرفته باشد، توضیح دهد.

نامه آقای مطهری امروز در مجلس با واکنش منتقدان روبرو شد و تعدادی از نمایندگان مجلس خواهان برکناری او از نایب رئیسی مجلس شدند. »

این در حالی است که بر اساس آمار اعلامی توسط خود سازمان مجاهدین خلق که رسماً از سوی آن‌ها بارها اعلام شده و با افتخار نیز از آن یاد می‌کنند، در طول هشت سال جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه کشورمان، این سازمان به تنهایی بیش از 99 عملیات را علیه ایران اسلامی و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی اجرا کرده‌اند که این عملیات‌ها، بیش از 9300 شهید و هزاران مجروح را برای ملت ایران به همراه داشته است.

بگذریم از این که واقعیت بسیار بسیار بیش از این تعداد است و فعالیت‌های تروریستی این سازمان در داخل کشور چه قبل و چه بعد از جنگ تحمیلی، بر اساس آمارهای رسمی و غیر قابل انکار، بیش از شانزده هزار شهید را برای جمهوری اسلامی ایران به همراه داشته است.

قابل توجه است که در چنین شرایطی و با این سابقهٔ وحشتناک که حتی باعث می‌شود بتوانیم "منافقین" (مجاهدین خلق) را در ردهٔ گروه‌هایی تروریستی مانند داعش قرار دهیم، باز هم نظام جمهوری اسلامی در ابتدا با رأفت اسلامی با آن‌ها برخورد کرده و با صدور حکم زندان برای افراد بازداشتی، به بازگشت آن‌ها از مسیر اشتباه دلخوش کرده بود که در نهایت پس از اجرای عملیات نظامی "فروغ جاویدان" از سوی این تروریست‌ها در همکاری با رژیم بعث عراق در سال 1367 که در مقابل آن رزمندگان کشورمان با عملیات "مرضاد" شکستی سنگین را به آن‌ها وارد آوردند، با توجه به شواهدی مانند اظهارات مسعود رجوی، سرکردهٔ منافقین، مشخص شد که عده ای از زندانیان وابسته به این سازمان به نوعی با آن‌ها در ارتباط بوده و منتظر بوده که پس از تصرف زندان به دست اعضای مجاهدین خلق و رهایی با آن‌ها در مسیر براندازی نظام جمهوری اسلامی همراه گردند.

در پی افشای این حقیقت بود که بار دیگر پروندهٔ اعضای منافقین حاضر در زندان‌های کشورمان مورد بررسی دقیق تر قرار گرفت و افرادی که باز هم به خیانت‌هایشان ادامه داده و در این عملیات هم دست تروریست‌ها شده بودند بر اساس حکم خداوند به دار مجازات آویخته شدند.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل