6244

حمله بی‌بی‌سی به ایران به جای محکومیت قتل عام 37 نفر در عربستان

3 سال قبل

هم رسانی

علی رغم اعدام های رژیم جنایت کار و کودک کش آل سعود، این روزها بی‌بی‌سی فارسی و سازمان غربی مدعی حقوق بشر مشغول دادن بیانیه و عملیات روانی های ضدایرانی به بهانه های مختلف هستند.
قتل و عام مظلومانه 37 نفر در عربستان سعودی که 34 نفر از آنها تنها به جرم شیعه بودن انجام گرفت به علت روابط گرم سران جانی ریاض و خریدهای گسترده سلاح های غربی ظاهراً نه برای عفو بین¬الملل و نه بی‌بی‌سی فارسی مهم نیست. در تازه ترین رفتارهای سیاسی و دوگانه مدعیان حقوق بشر بی‌بی‌سی فارسی به نقل از سازمان عفو بین الملل می گوید ایران هفته پیش دو پسر زیر ۱۸ ساله را بعد از زدن شلاق در شیراز اعدام کرده است.

عفو بین الملل این اقدام را به عنوان "اوج بی اعتنایی مقام های ایرانی به قوانین بین المللی و نقض بی رحمانه حقوق کودکان" محکوم کرد. براساس این بیانیه مهدی سهرابی‌فر و امین صداقت روز پنجشنبه پنجم اردیبهشت ۱۳۹۸ در زندان عادل آباد شیراز اعدام شدند که پس از بازداشت دو سال پیش آنها در سن ۱۵ سالگی و محکومیت آنها به مجازات اعدام به جرم "چندین فقره تجاوز جنسی" بود. عفو بین الملل می نویسد که آنها تا اندکی پیش از اجرای حکم از آن خبر نداشتند و "آثار جراحات شلاق روی جسد آنها نشان از این دارد که پیش از اعدام شلاق خورده بودند." به ادعای این سازمان خانواده ها و وکلای متهمان هم از برنامه اعدام آنها خبر نداشتند.

بی‌بی‌سی فارسی نیز که از جمله رسانه های ضدایرانی غربی است بدون برجسته کردن اعدام های کم سابقه اخیر در عربستان بلافاصله ضمن تمرکز بر این خبر و بدون اشاره به جرم افراد اعدام شده می¬نویسدک "این سازمان نوشت: "حکم اعدام مهدی سهرابی‌فر و امین صداقت توسط رسانه‌ها خبری نشده بود و عفو بین الملل از پرونده آنها پیش از اعدام اطلاع نداشت. این شرایط تاییدی بر نگرانی های سازمان عفو بین الملل است که آمار اعدام محکومان نوجوان در ایران قطعا بالاتر از رقم ثبت شده توسط این سازمان است. چنانچه پرونده باقی محکومان نوجوانی که تحت حکم اعدام هستند مورد توجه و حمایت سازمان‌های حقوق بشری قرار نگیرد، آنها هم در معرض خطر اعدام مخفیانه هستند. عفو بین الملل می گوید که این دو جوان از سال ۱۳۹۶ در کانون اصلاح و تربیت شیراز نگهداری می شدند و روز ۴ اردیبهشت به زندان عادل آباد منتقل شدند و همان روز اجازه ملاقات با خانواده هایشان را یافتند، بی آنکه بدانند این آخرین ملاقات آنهاست.

این رسانه که بارها ضمن همکاری با نهادهای به اصطلاح حقوق بشریغربی اقدام به پرونده سازی علیه ایران کرده است همچنین می نویسد: " روند قضایی که منجر به محکومیت این دو نوجوان شد ناعادلانه بوده و به شدت اصول بین المللی عدالت کیفری نوجوانان را نقض کرده است. آنها پس از بازداشت حدود دو ماه در بازداشتگاه آگاهی نگهداری شدند، جایی که گفته بودند مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. آنها همچنین در زمان بازجویی به وکیل دسترسی نداشتند."

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل