696

بی بی سی و لطف سران فتنه به نظام جمهوری اسلامی!

6 سال قبل

هم رسانی

   اظهارات محمد خاتمی در خصوص بخشنده بودن سران فتنه ...

شبکهٔ فارسی زبان بی بی سی در گزارشی ضمن بازتاب اظهارات محمد خاتمی در خصوص رفع حصر سران فتنه، تأکید کرده است که این افراد به نظام جمهوری اسلامی لطف کرده و انتقام نخواهند گرفت!

به گزارش بی بی سی پرشین؛

 

شبکهٔ فارسی زبان وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس در گزارشی که اخیراً منتشر کرده است، ضمن بازتاب اظهارات محمد خاتمی در خصوص لزوم رفع حصر خانگی میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد، تأکید کرده است که این سران فتنه پس از انتخابات دهمین دورهٔ ریاست جمهوری کشورمان در سال 1388، به نظام جمهوری اسلامی ایران لطف کرده و پس از آزادی به دنبال انتقام گیری نخواهند بود!

بی بی سی فارسی در این گزارش که با تیتر «خاتمی: موسوی و کروبی در صورت رفع حصر به دنبال انتقام نخواهند بود»، بر روی وبسایت خود منتشر کرده است، این گونه می‌نویسد: «محمد خاتمی، رئیس جمهور پیشین و از رهبران اصلاح‌طلبان ایران گفته است کسانی که در حصر هستند در فکر انتقام‌گیری پس از آزادی نیستند و آزادی آن‌ها باعث آرام شدن جامعه خواهد شد.

به گزارش سایت آقای خاتمی، او دیروز (یکشنبه ۲۱ شهریور) در جمع گروهی از معلمان گفت که برای حل مسئله حصر باید به دغدغه‌ها و نگرانی‌های "بزرگان"، از جمله رهبر جمهوری اسلامی ایران گوش داد، با آن‌ها صحبت کرد و برای رفع این نگرانی‌های به آن‌ها کمک کرد.

رئیس جمهور پیشین ایران پیش از این بارها خواستار رفع حصر میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی، رهبران معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ شده است.

با وجود درخواست‌های مکرر رهبران سیاسی اصلاح طلب و گروه‌های حقوق بشری برای آزادی یا محاکمه این سه نفر، وضعیت آن‌ها تغییری نکرده است و بیش از پنج سال است که در حصر خانگی به سر می‌برند.

رهبر ایران از اعتراضات سال ۸۸ با لفظ فتنه یاد می‌کند و گفته است که اگر "سران فتنه" محاکمه شوند، "حکمشان بسیار سنگین" خواهد بود و در نتیجه حصر بدون محاکمه، نوعی لطف در حق آن‌هاست.

آقای خاتمی در سخنان دیروز خود جامعه را دعوت به همگرایی سیاسی و تعامل کرد و گفت "اصول‌گرایی و اصلاح‌طلبی باید بدون کنار گذاشتن هویت خود بتوانند با هم تعامل داشته باشند."

به گفته آقای خاتمی، اصولگرایان و اصلاح‌طلبان پذیرفته‌اند که همدیگر را تحمل کنند. او گفت که "ساختارشکنانی" که به اسم اصلاحات شعارهای بی‌ربط می‌دهند اصلاح‌طلب نیستند و آن‌هایی هم که به نام انقلاب و نظام بداخلاقی و فحاشی می‌کنند و حرف از حذف مخالفان خود می‌زنند، نباید خودشان را به جریانات درون نظام منتسب کنند.

رئیس جمهور پیشین ایران مدتی است که ممنوع التصویر است و از حضور در چند مراسم شخصی و غیرسیاسی منع شده است. سایت آقای خاتمی ننوشته که سخنرانی دیروز او کجا برگزار شده است. (بیشتر بخوانید: آیا خاتمی به حصر می‌رود؟)

آقای خاتمی در بخشی از سخنان خود بر ضرورت نقد دوستانه دولت حسن روحانی تاکید کرد و در عین حال گفت: "دولت آقای روحانی تحت فشار شدیدی است و تنگناهای سختی دارد." »

اما آیا این رئوس فتنه، در جایگاهی هستند که به دنبال انتقام باشند؟! اصلاً آیا ظلمی در حق آن‌ها صورت گرفته است که بخواهند در مقابلش انتقام بگیرند؟!

آیا این که به جای اعدام که با توجه به جرم و جنایات و خیانت‌های غیر قابل انکارشان، تنها حکم قانونی است که می‌تواند در هر دادگاه عادلی برایشان صادرشود، لطف نظام جمهوری اسلامی شامل حالشان شده و در خانه‌هایی با همهٔ امکانات رفاهی زندگی می‌کنند و هم از تفریح و هم از درمان بهره مند هستند، جای انتقال دارد یا تشکر؟!

مطابق ماده ۶۸۷ این قانون، «هر کس در وسایل و تأسیسات مورد استفاده عمومی از قبیل شبکه‌های آب و فاضلاب، برق، نفت، گاز، پست و تلگراف و تلفن و مراکز فرکانس و مایکروویر (مخابرات) و رادیو تلویزیون و متعلقات مربوط به آن‌ها اعم از سد و کانال و انشعاب لوله‌کشی و نیروگاه‌های برق و خطوط انتقال نیرو و مخابرات (کابل‌های هوایی یا زمینی یا نوری) و دستگاه‌های تولید و توزیع و انتقال آن‌ها که به هزینه یا سرمایه دولت یا با سرمایه مشترک دولت و بخش غیردولتی یا توسط بخش خصوصی برای استفاده عمومی ایجاد شده و همچنین در علایم راهنمایی و رانندگی و سایر علائمی که به منظور حفظ جان اشخاص یا تأمین تأسیسات فوق یا شوارع و جاده) نصب شده است، مرتکب تخریب یا ایجاد حریق یا از کار انداختن یا هر نوع خرابکاری دیگر شود بدون آنکه منظور او اخلال در نظم و امنیت عمومی باشد به حبس از ۳ تا ۱۰ سال محکوم خواهد شد» که بنا بر تبصره یک همین ماده «در صورتی که اعمال مذکور به منظور اخلال در نظم و امنیت جامعه و مقابله با حکومت اسلامی باشد، مجازات محارب را خواهد داشت» و این تنها یکی از بندهای قانونی است که می‌توان با توجه به رفتار سران فتنه در ایام پس از انتخابات دهمین دورهٔ ریاست جمهوری کشورمان، به آن رجوع کرد.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل