699

بی‌بی‌سی بازهم بحرین را ندید

6 سال قبل

هم رسانی

   تصویری از اعتراض بحرینی ها

هر چند بحرین جزیره ای کوچک در خلیج فارس با 665 کیلومتر مربع وسعت و جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر می‌باشد اما جنایاتی که از 2011 تا به امروز در این کشور در حال رخ دادن است در کمتر کشوری اتفاق افتاده و در کمال تعجب این جنایات نه تنها با واکنش مجامع و دولت های غربی مدعی حقوق بشر روبرو نشده است بلکه کاملاً با مهری مجامع حقوق بشری روبرو شده است.
این در حالی است که اعتراض بحرینی ها در این سال‌ها به حکومت پادشاهی این کشور کاملاً مسالمت‌آمیز بوده و به دور از کوچکترین خشونتی بوده.
اخیرا شیخ «علی سلمان» دبیرکل جمعیت «الوفاق» بزرگترین جمعیت معارض بحرین که در زندان به سر می‌برد، در پیامی خطاب به شورای حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد: بحرین شاهد افزایش شدید سرکوب‌های فرقه‌گرایانه در حق شیعیان است و به ویژه پس از سلب تابعیت آیت‌الله «عیسی قاسم» شاهد این موضوع هستیم.
شیخ سلمان در بخش دیگری از این پیام آورده است: ملت بحرین خواهان عدالت و برابری اجتماعی است و از جامعه بین‌الملل درخواست دارد در راه تحقق این موضوع حمایتش کند.
دبیرکل جمعیت الوفاق خطاب به شورای حقوق بشر بیان میدارد: از شما درخواست می‌کنیم در راستای آزادی تمامی بازداشت‌شدگان سیاسی و نبودن مجازات (برای عاملان سرکوب‌ها) تلاش کنید؛ اعتراف علنی به حقوق ملت بحرین در انتخاب دولتش به شیوه دموکراتیک و آغاز گفت‌وگوهای ملی منجر به ثبات خواهد شد.
شیخ سلمان همچنین خواستار بازگشایی یک دفتر دائمی برای کمیساریای عالی با اختیارات کامل (در بحرین) ، پیوستن به توافق رُم (مربوط به دادگاه بین‌المللی لاهه)، اجازه دادن به نمایندگان سازمان ملل و سازمان‌های حقوقی بین‌المللی برای دیدار از بحرین، اجازه دادن به حقوقدانان بحرین برای باز کردن موسسات حقوقی خود در این کشور ، دادن اختیار به کمیساریای عالی برای نوشتن گزارشی از بحرین و سپس تعیین یک نماینده ویژه سازمان ملل در امور بحرین شد.
همان‌طور که از لحن این نامه و یا پیام کاملاً مشهود است مبارزه مردم بحرین کاملاً مسالمت‌آمیز بوده و در راستای آزادی‌های ملت بحرین می‌باشد. اما بازهم در کمال تعجب شبکه بی‌بی‌سی فارسی این خبر را با سانسور رسانه‌ای روبرو کرد سانسوری که در تمام این سال‌ها از سوی اکثر رسانه‌های غربی هم چون بی‌بی‌سی اعمال‌شده است. این سیاست همیشگی بی‌بی‌سی در قبال مسائلی می‌باشد که در چهارچوب سیاست‌های دولت متبوعش یعنی انگلیس نمی‌گنجد. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل