742

جایی که انگشت را با عسل گاز می‌گیرند!

6 سال قبل

هم رسانی

   جیسون رضائیان، جاسوس آمریکایی آزاد شده توسط ایران ...

شبکهٔ فارسی‌زبان بی‌بی‌سی در گزارشی به بیان خبری پرداخته است که اعلام می‌کند، جیسون رضائیان، جاسوس آمریکایی آزادشده توسط کشورمان، در ایالات‌متحده علیه جمهوری اسلامی ایران طرح شکایت کرده است ...

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکهٔ فارسی‌زبان وابسته به وزارت امور خارجهٔ انگلیس در یکی دیگر از گزارش‌هایی که اخیراً بر روی وب‌سایت خود منتشر کرده است، به بیان خبر شکایت "جیسون رضائیان" و خانواده‌اش علیه جمهوری اسلامی ایران دریکی از دادگاه‌های آمریکا پرداخته است.

بی‌بی‌سی فارسی در این گزارش با اعلام این تیتر که «جیسون رضاییان از ایران شکایت کرد»، این‌گونه می‌نویسد: «جیسون رضاییان، خبرنگار ایرانی - آمریکایی روزنامه واشنگتن‌پست که به مدت یک سال و نیم در تهران زندانی بود، به خاطر دوران زندان خود، علیه ایران به دادگاهی فدرال در آمریکا شکایت کرده است.

آقای رضاییان و خانواده‌اش در شکایت‌نامه خود، حکومت ایران را متهم به "شکنجه روانی" وی و "گروگان‌گیری" باهدف تأثیرگذاری بر مذاکرات هسته‌ای کرده‌اند.

در اردیبهشت‌ماه گذشته، امیر حکمتی، تفنگدار پیشین ارتش آمریکا که پیش‌تر در ایران زندانی بود نیز، از مقام‌های ایرانی به اتهام "شکنجه" او در زمان بازداشت شکایت کرده بودند.

در شکایت ثبت شده از سوی خانواده رضاییان، مقام‌های ایران متهم شده‌اند که باهدف کسب امتیاز از دولت آمریکا در جریان مذاکرات هسته‌ای این تبعه ایرانی - آمریکایی را دستگیر کرده‌اند.

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، آقای رضاییان را روز ۳۱ تیر ۱۳۹۳ دستگیر کرد. این خبرنگار بعد از چندین ماه به اتهام جاسوسی محاکمه شد اما قوه قضاییه حکم او را اعلام نکرد.

دستگاه قضایی، جیسون رضاییان را در ۲۶ دی ۱۳۹۴ و همزمان با حضور وزرای خارجه ایران و آمریکا در وین به‌منظور قرائت بیانیهٔ اجرایی شدن برجام آزاد کرد. »

بی‌بی‌سی ادامه می‌دهد: «به همراه آقای رضاییان، امیر حکمتی، سعید عابدینی و نصرت‌الله خسروی رودسری، سه شهروند ایرانی - آمریکایی دیگر هم آزاد شدند و از سوی دیگر، آمریکا هفت ایرانی که به اتهام نقض قوانین تحریم‌ها در آمریکا زندانی بودند را، در چارچوب یک برنامه "مبادله زندانیان" آزاد کرد.

در روز آزادی این افراد، همچنین آمریکا ۴۰۰ میلیون دلار از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران در سال ۱۹۷۹ را به‌صورت نقد به تهران انتقال داد که چنین اقدامی، از سوی برخی منتقدان دولت باراک اوباما "باج دادن" برای آزادی زندانیان آن کشور معرفی شد. »

اما همان‌طور که پیش‌تر نیز در بررسی گزارش‌هایی مختلف، چه قبل و چه بعد از آزادی این جاسوس ایالات‌متحده به آن پرداخته این، "جیسون رضائیان" که متولد و بزرگ‌شدهٔ آمریکاست و دارای تابعیت دوگانه ایرانی و آمریکایی می‌باشد، طبق گزارش سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، تلاش کرده و مأموریت داشته است تا این تفکر سنای آمریکا را در قبال ایران اسلامی دنبال کند که معتقدند " اگر آمریکا بتوانند روابط خود را با ایران به سطح قبل از انقلاب برگرداند، حکومت ایران را می‌توان به آسانی ساقط کرد ".

اسناد به‌دست‌آمده و منتشرشده نشان‌دهندهٔ آیت موضوع هستند که نه‌تنها وی خود با توسط به آموزش‌هایی که دیده بوده است و آشنایی با روش‌های نوین جاسوسی، با تلاش در جهت ورود به مراکز هسته‌ای کشورمان، اطلاعات مهمی را در اختیار سیا (سازمان اطلاعات و جاسوسی آمریکا) قرار داده است، بلکه خود هدایت‌کنندهٔ یک تیم پرتعداد جاسوسی بوده است که پس از شناسایی و بازداشت وی، تمامی اعضای این تیم نیز در داخل و خارج از کشورمان شناسایی شده‌اند.

جاسوسی‌های این مجرم تنها به مراکز هسته این نیز محدود نبوده و اطلاعات ارسالی وی از ایران برای سازمان سیا در آمریکا، حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی اقتصادی را نیز در بر می‌گیرد؛ اجرای جاسوسی اقتصادی علیه کشورمان در شرایط اعمال تحریم‌های غرب بر ضد ایران اسلامی و افشای برنامه‌های "ضد تحریمی" ایران ازجمله هویت واسطه‌های تجاری و ماهیت شرکت‌های همکار ایران در پروسه دور زدن تحریم‌ها و همکاری‌های نامبرده با افرادی مانند امید معماریان و کریم سجادپور و علیرضا اشراقی و روح‌الله... شهسوار و ... که همگی در دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران و همکاری با نهادهای مختلف و دولت‌های مختلف غربی در موضوعات ضد ایرانی یدی طولانی دارند، امری کاملاً اثبات‌شده است.

در چنین شرایطی وی با نگاه مهربانانهٔ نظام جمهوری اسلامی ایران و در تبادلی با دولت آمریکا آزادشده است اما گویای قدر این مهربانی را ندانسته و به همین دلیل اکنون تلاش می‌کند انگشت را با عسل، همزمان گاز بگیرد.

در خصوص امیر میرزایی حکمتی نیز که در گزارش بی‌بی‌سی به آن اشاره‌شده است، تنها لازم است اشاره کرد که وی نیز در حالی علیه ایران طرح شکایت کرده است که با توجه به اسناد و حتی اعترافات خود وی، جاسوسی‌اش علیه کشورمان کاملاً غیرقابل انکار بوده است و در چنین شرایطی از اعدام به زندان، حکمش با مهربانی نظام جمهوری اسلامی تغییر کرده و درنهایت نیز تنها پس از چهار سال از زندان نیز آزاد شده است.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل