769

بی بی سی و تداوم حیات دروغ‌های "احمد شهید"

6 سال قبل

هم رسانی

   احمد شهید، گزارشگر حقوق بشری سازمان ملل در امور ایران ...

شبکهٔ فارسی زبان بی بی سی با انتشار گزارشی بار دیگربه بازتاب ادعاهای ضد ایرانی "احمد شهید" در خصوص نقض حقوق بشر و آزادی بیان در کشورمان پرداخته است ...

به گزارش پرشین بی بی سی؛

 

شبکهٔ فارسی زبان وابسته به خاندان سلطنتی انگلیس در یکی دیگر از گزارش‌هایی که اخیراً بر روی وبسایت خود منتشر کرده است، بار دیگر به سراغ "احمد شهید" رفته و با بازتاب اظهارات ضد ایرانی اخیر وی، تلاش کرده است تا این دروغ‌ها را زنده نگاه داشته و از این بهانهٔ تکراری برای فضاسازی علیه وضعیت حقوق بشر در کشورمان بهره برداری نماید.

بی بی سی فارسی در این گزارش با بیان این تیتر که «احمد شهید خواستار آزادی سه ایرانی دو تابعیتی شد»، می‌نویسد: «گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل از حکومت ایران خواسته است هرچه‌زودتر نازنین زاغری رتکلیف، کمال فروغی و باقر نمازی را آزاد کند. این سه شهروند زندانی، تابعیت دوگانه دارند.

احمد شهید در بیانیه‌ای گفته که روند محاکمه خانم زاغری "غیرمنصفانه" بوده است و درباره وضعیت سلامتی آقای فروغی و آقای نمازی که سالخورده‌اند، ابراز نگرانی کرده است.

خانواده نازنین زاغری رتکلیف، شهروند ایرانی‌بریتانیایی که اردیبهشت‌ماه همراه با دختر دو ساله‌اش بازداشت شد، می‌گویند او در شهریورماه به پنج سال زندان محکوم شده است. اما قوه قضائیه ایران اتهام خانم زاغری را اعلام نکرده است.

احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، در بیانیه‌اش گفته است "محاکمه افراد به اتهامی که از خود متهم و از وکیل او پنهان نگه داشته شده، هجو عدالت است". »

بی بی سی در ادامه نیز با به تصویر کشیدن وضعیتی کذب از شرایط کنونی مجرمین دو تابعیتی در ایران، مدعی شده است: «گزارشگر ویژه ایران گفته است با این شرایط، این محاکمه منصفانه نبوده است و به روند دادرسی که هم در قوانین داخلی ایران و هم در پیمان بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی تضمین شده، بی‌توجهی شده است.

احمد شهید همچنین با ابراز نگرانی درباره وضع سلامتی کمال فروغی و باقر نمازی، دو ایرانی دو تابعیتی سال‌خورده که زندانی‌اند، گفته است که آن‌ها به مراقبت‌های درمانی نیاز دارند و باید آزاد شوند.

احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، در بیانیه‌اش از آزادی هما هودفر، شهروند ایرانی‌کانادایی که خرداد امسال بازداشت شده بود، استقبال کرده است. »

اما آیا این سخن و نگاه منطقی و عادلانه است که یک فرد تنها به این دلیل که به جز تابعیت جمهوری اسلامی ایران، دارای تابعیت کشور دومی نیز باشد، او را از دیگران مستثنی دانست و انتظار داشت که وی در فعالیت‌ها و رفتارهایش در مقابل قانون یک کشور کاملاً آزاد و خودسر بوده و در مقابل قانون شکنی‌ها نیز با او هیچ گونه برخوردی صورت نگیرد؟!

از آن گذشته، آیا "احمد شهید"، در طول چند سال فعالیت خود به عنوان گزارشگر ویژهٔ حقوق بشری سازمان ملل متحد در قبال ایران، حتی یک بار به جز فتنه گران، ضد انقلاب، منافقین (مجاهدین خلق)، مقامات غربی و ... که آشکارا به مخالفت با نظام حاکم بر کشورمان می‌پردازند، به منابع دیگری نیز استناد کرده است؟!

چطور می‌شود یک فرد در چنین جایگاهی، عدالت را نادیده گرفته، آشکارا در جلسات و محافل مخالفان و دشمنان یک ملت شرکت داشته و با تمامی این وجود ادعا کند که گزارش‌هایش کاملاً بی طرفانه و عادلانه اقدام کرده است؟!

اصلاً آیا این منصفانه است که در خصوص ایران با سابقهٔ ثابت شدهٔ دفاع از حقوق بشر گزارشگر ویژه منصوب شود، اما در خصوص کشورهایی مانند بحرین و عربستان سعودی و ... که بدون انکار و علنی حقوق اولیهٔ انسان‌ها را نقض می‌کنند، چنین فردی با این جایگاه، هیچ گاه معرفی نشود؟!

از همهٔ این‌ها گذشته، در شرایطی "احمد شهید" باز هم به بیان نظرات جهت دار خود علیه ایران اسلامی پرداخته است که چندی پیش، اکثر رسانه‌های فارسی زبان غربی از جمله بی بی سی با انتشار گزارشی مشابه تأکید داشته است که دوران فعالیت‌های وی در این جایگاه به پایان رسیده است و "عاصمه جهانگیر"، وکیل پاکستانی به عنوان جانشین وی معرفی شده است.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل