779

بی‌بی‌سی و نگرانی برای بازگشت تروریست‌ها به اروپا

6 سال قبل

هم رسانی

   نگرانی اروپا به خاطر بازگشت تروریست ها به کشورهایشان پس از شکست در موصل ...

شبکهٔ فارسی زبان بی‌بی‌سی با انتشار گزارشی از نگرانی‌های موجود در خصوص بازگشت تروریست‌های فعال در سوریه و عراق به کشورهای اروپایی، پس از آزادسازی موصل خبر داده است ...

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکهٔ فارسی زبان وابسته به دولت انگلیس در وبسایت خود گزارشی را منتشر کرده است که نشان می‌دهد مقامات و مردم کشورهای اروپایی نگران این موضوع هستند که در صورت ازادسازی موصل که به عبارتی مرکز خلافت گروه تروریستی داعش شناخته می‌شود، تروریست‌ها به کشورهای مختلف اروپا بازگردند.

بی‌بی‌سی فارسی در این گزارش که با تیتر «کشورهای اروپایی 'باید آماده بازگشت نیروهای داعش پس از شکست در موصل باشند'» منتشر کرده است، می‌نویسد: «مسئول امور امنیتی اتحادیه اروپا می‌گوید کشورهای اروپایی باید آماده بازگشت پیکارجویان در صورت بیرون راندن نیروهای گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) از موصل باشند.

جولین کینگ به روزنامه آلمانی دی ولت گفته است که حتی تعداد کمی از این پیکارحویان می‌توانند تهدیدی جدی برای اروپا باشند و به همین منظور کشورهای اتحادیه اروپا باید آماده شوند.

نیروهای عراقی عملیات خود را برای کنترل شهر موصل، یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های داعش در عراق آغاز کرده‌اند.

گفته می‌شود نزدیک به ۵ هزار نیروی داعش در شهر موصل حضور دارند. »

بی‌بی‌سی در بخشی دیگر نیز ادامه می‌دهد: «آقای کینگ که بریتانیایی است و اخیراً به عنوان کمیسر امنیتی اتحادیه اروپا انتخاب شده به روزنامه دی ولت گفته است که تهدید پیکارجویان داعش که به اروپا باز می‌گردند، "بسیار جدی" است.

او گفته است در حال حاضر نزدیک به ۲۵۰۰ نفر از نیروهای داعش از کشورهای اروپایی در مناطق جنگی هستند.

آقای کینگ در عین حال خاطرنشان کرده که احتمال خروج دسته‌جمعی نیروهای داعش و مهاجرتشان به اروپا کم است.

او گفته است تجربیات قبلی نشان می‌دهد که تعداد کمی از آنها به اروپا برگشته‌اند.

نیروهای دولت عراق در حال حرکت از جنوب به سوی شهر موصل هستند در ۴۰ کیلومتری این شهر هستند و نیروهای پیشمرگه کرد هم در سی کیلومتری شرق موصل مستقر هستند.

سازمان‌های امدادی در حال آماده شدن برای آنچه آنها بزرگ‌ترین فاجعه انسانی دست‌ساز بشر در دوران معاصر می‌خوانند، هستند.»

اما آیا عجیب نیست که دولت‌های غربی و رسانه‌های تحت امرشان مانند بی‌بی‌سی این گونه به دلیل نگرانی از بازگشت اتباعشان که خود زمینه ساز اعزامشان به منطقه بوده‌اند، اصل و اساس عملیات بزرگ و مهمی مانند آزادسازی موصل را هدف گرفته و به باد ابهامات خود بگیرند؟!

آیا با توجه به آمار تعداد اتباع اروپایی حاضر در گروه‌های تروریستی مختلف فعال در عراق و سوریه از جمله داعش و دیگر حمایت‌های مختلف این کشورها از تروریست‌ها، نمی‌توان به این پاسخ برای سؤال بالا فکر کرد که غرب و ابزارهای رسانه‌ای تحت امرش در تلاش است تا به هر شکلی که شده این جنایت کاران را از شکست احتمالی در موصل فراری داده و یا به عبارتی بهتر به هر شکلی که شده حداقل آثار و پیامدهای سیاسی این شکست سنگین را برای خود و متحدانشان کمرنگ‌تر سازند!

با توجه به آمارهای موجود که یقیناً از واقعیت‌ها بسیار پایین‌تر نیز هستند، اتباع کشورهای اروپایی بسیاری در سوریه و عراق و در قالب گروه‌های تروریستی مختلفی مانند داعش به جنایت در منطقه می‌پردازند؛ بر اساس آمارهای موجود کشورهای مختلف اروپایی از قبیل انگلیس، آلمان، فرانسه، بلژیک، نیوزیلند، سوئد، فنلاند، دانمارک و نروژ و ... تنها ان دسته از کشورهایی هستند که اتباعشان در گروه تروریستی داعش فعالیت می‌کنند؛ بگذریم از تعداد بالای تروریست‌های اروپایی که در سایر گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق به جنایت می‌پردازند.

این آمارهای غیر رسمی تأکید می‌کند که تنها سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس بیش از سه هزار تروریست را از کشورهای خود به منطقه اعزام کرده‌اند که این خود گویای نگرانی‌های آنان از بازگشت اتباع تروریستشان پس از شکست در منطقه خواهد بود.

بر این اساس فرانسه بیش از هزار و پانصد تروریست، انگلیس بیش از 700 تروریست و آلمان نیز بیش از 700 تروریست در گروه‌هایی مانند داعش دارد که یقیناً بازگشتشان می‌توان خطری بزرگ برای امنیت مردمشان باشد.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل