783

همصدایی بی‌بی‌سی و آمریکا با اتهام زنی به ایران

6 سال قبل

هم رسانی

   ژنرال جوزف ووتل، فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا ...

شبکهٔ فارسی زبان بی‌بی‌سی با انتشار گزارشی دیگر در خصوص تحولات یمن، این بار همصدا با مقامات آمریکایی کشورمان را به قاچاق سلاح متهم کرده و حمایت ایران از مردم یمن را به ابهام کشیده است ...

به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

شبکهٔ فارسی زبان وابسته به دولت انگلیس در گزارشی که اخیراً بر روی وبسایت خود منتشر کرده است بار دیگر همصدا با مقامات آمریکا، جمهوری اسلامی ایران را به قاچاق سلاح به یمن متهم کرده و تلاش کرده است تا از طریق، حمایت‌های کشورمان از مردم بی دفاع یمن در برابر تجاوزات عربی – غربی را به باد اعتراض بگیرد.

بی‌بی‌سی فارسی در گزارش مذکور که با تیتر «'سوءظن' ژنرال آمریکایی به ایران در ارتباط با پرتاب موشک از یمن» منتشر کرده است، این گونه می‌نویسد: «بلندپایه‌ترین مقام نظامی آمریکا در خاورمیانه احتمال آن را مطرح کرده که ایران موشک‌های زمین به دریا در اختیار شورشیان حوثی یمن گذاشته باشد.

ژنرال جوزف ووتل، فرمانده ستاد مرکزی ارتش آمریکا، یک هفته پس از آن اظهار نظر می‌کند که ارتش آمریکا گفت در واکنش به تلاش نافرجام برای حملات موشکی به کشتی‌های این کشور در دریای سرخ و در نزدیکی سواحل یمن، ایستگاه‌های راداری در یمن را هدف گرفته است.

ژنرال جوزف ووتل می‌گوید برخی از فن آوری های موشکی در این ماجرا با ایران ارتباط دارد.

ژنرال جوزف ووتل روز چهارشنبه در واشنگتن گفت که توافق هسته‌ای بر رفتار ایران تاثیری نگذاشته و جمهوری اسلامی همچنان یک "منبع بی ثباتی" در منطقه است.

او گفت: "برخی فن آوری هایی که آن جا دیده‌ایم با ایران ارتباط دارد، البته این فن آوری ها مختص ایران نیست، قطعاً دیگران هم موشک‌هایی دارند که در ساحل مستقر می‌شوند و احتمالاً آن‌ها را به یمن منتقل می‌کنند."

ژنرال وتل افزود: "اما من فکر می‌کنم که ایران در برخی از این فعالیت‌ها نقش دارد. ایران با حوثی‌ها ارتباط دارد. بنابراین من مظنون هستم که ایران نقشی ایفا می‌کند." »

بی بی سی در ادامه نیز آورده است: «در جنگ داخلی یمن، ایران از شبه‌نظامیان گروه موسوم به انصارالله یا حوثی‌ها حمایت می‌کند اما تاکید دارد حمایتش شامل ارسال کمک نظامی نمی‌شود.

حوثی‌ها پیشتر حمله موشکی به ناوشکن آمریکایی میسون را رد کرده بودند. آمریکا پنج شنبه گذشته اعلام کرد که سه ایستگاه رادار را در مناطق تحت کنترل شورشیان حوثی بمباران کرد.

آمریکا تا به حال فقط می‌گفت حملات موشکی اخیر از مناطق تحت کنترل حوثی‌ها انجام شده بدون آن که حوثی‌ها، متحدان محلی آن یا ایران را به طور مستقیم متهم کند. »

اما ایا کمک به مردمی که بی دفاع بوده و قربانی سنگین‌ترین تجاوزات بیگانگان قرار گرفته‌اند و جان و مال و تمامی داشته‌هایشان را از دست داده‌اند کار اشتباهی است یا حمایت همه جانبه از متجاوزی که غیر قانونی و جمنایتکارانه هزاران هزار مرد و زن و کودک را به خاک و خون کشیده و کشوری را با خاک یکسان ساخته است؟!

چطور کشورهای غربی از جمله انگلیس و آمریکا با تمام توان خود به حمایت از عربستان سعودی می‌پردازند و امکانات و فضای لازم برای حملات وحشیانهٔ آل سعود به یمن را فراهم می‌سازند، اما این که ایران از مردم بی دفاع یمن در مقابل این تجاوزات حمایت کند اشتباه است؟!

ایا فروش تسلیحات پیشرفته و جنگنده‌های انگلیسی به عربستان در صورتی که تمامی این تجهیزات علیه مردم غیر نظامی یمن استفاده می‌شود و حتی بعضاً در پارلمان خود انگلیس نیز سر و صدای بسیاری به راه انداخته است، اشتباه نیست؟!

آیا کمک‌های تسلیحاتی بیش از اندازهٔ آمریکا به آل سعود در شرایطی که این رژیم به تجاوز علیه مردمی بی دفاع و نقض آشکار حقوق اولیه بشریت می‌پردازد، کار درستی است؟!

این کمک‌ها به قدری اشکار و بیش از اندازه است که حتی در داخل آمریکا نیز اعتراض عده‌ای را به دنبال داشته است؛ همانطور که کریس مورفی،‌ سناتور امریکایی در این خصوص اذعان داشته است: اگر شما در خصوص یمنی‌ها صحبت می‌کنید، آن‌ها به شما می‌گویند، این تنها ائتلاف عربستان نیست که آنها را می‌کشد بلکه امریکا نیز در این امر دست دارد. آنچه اتفاق می‌افتد این است که ما یمنی‌ها را از خود متنفر می‌کنیم تا علیه امریکا دست به اقدام بزنند و این مسئله برای ما وحشتناک است. عربستان بدون حمایت امریکا قادر به مبارزه در این جنگ نیست. سلاح‌های ماست که به عربستان فروخته می‌شود. این طیارات ما است که جت‌های سعوی را سوخت‌گیری می‌کنند. نیروی استخباراتی ما هستند که با هدف‌یابی خود به عربستان کمک می‌کند. ما تصمیم گرفتیم وارد جنگ با حوثی‌ها شویم که هیچ خطر بالقوه‌ای علیه امریکا نیستند. این مسئله برای من بسیار وحشتناک است که ما به علت اشتراک وسیع امریکا در این جنگ و عواقب آن برای امنیت ملی امریکا، در کشور خود صحبت نمی‌کنیم.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل