787

بی‌بی‌سی به دنبال فتنه انگیزی در انتخابات ایران

6 سال قبل

هم رسانی

   نمایی از نماد ملی انگلیس

قطعاً و یقیناً یکی از رسانه‌هایی که در جریان فتنه انتخابات سال 88 هیزم کش معرکه بود و طرفدار و محرک فتنه انگیزان، بی‌بی‌سی بود.
حالا در آستانه‌ی انتخابات ایران بی‌بی‌سی فعالیت‌های تحریک‌آمیز خود را مبنی بر تحریک دشمنان نظام و ملت ایران برای فتنه و شورشی دوباره آغاز کرده است.
ازجمله‌ی این فعالیت‌ها انتشار مطلبی در بخش ناظران است به بهانه‌ی بررسی نظرات سروش در مورد رهبری و حاکمیت اسلامی در ایران. در این مطلب نویسنده که یک روزنامه‌نگار است و نه یک دین‌شناس یا جامعه‌شناس، می‌کوشد تا به بررسی جامعه‌ی ایران در انتخابات 88 و طرفداری سروش از جریان فتنه و دیدگاه‌های ضد ولایت و توهین‌آمیز او به رهبری بپردازد.
این مسئله‌ی تازه‌ای نیست که در سایت بی‌بی‌سی افرادی در مورد ایران و مسائل اعتقادی و اجتماعی مردم ایران نظر می‌دهند و مطلب می‌نویسند که کوچک‌ترین تخصصی درزمینه ی دین‌شناسی و جامعه‌شناسی ندارند.آیا یک روزنامه‌نگار شایستگی زیر سؤال بردن انتخاب یک ملت در انتخابات ریاست جمهوری و یا نظریه ولایت‌فقیه و یا بررسی صلاحیت رهبری ایران رادار است؟مگر علم دینی و اجتماعی و اخلاقی یک روزنامه‌نگار در حد یکی از اعضای مجلس خبرگان است؟ مگر این روزنامه‌نگار بی‌بی‌سی که به خود اجازه می‌دهد تا از دریچه‌ی نگاه یک‌طرفه‌ی شخصی به نام سروش انتخاب یک ملت و اعتقاد یک ملت را زیر سؤال ببرد، نماینده و برگزیده‌ی مردم ایران است؟
به نظر می‌رسد که بی‌شک بی‌بی‌سی در حال تفرقه‌افکنی در افکار عمومی و ایجاد تنش در انتخابات ایران است و این هدف را با هر وسیله‌ای به انجام می‌رساند حال با زیر سؤال بردن جایگاه ولی‌فقیه یا با یادآوری اتفاقات سال 88 و تحریک دوباره‌ی فتنه انگیزان و دشمنان برای آتش‌افروزی در کشور و یا بررسی دیدگاه‌های یک‌جانبه‌ی افرادی مانند سروش که با نحوه‌ی اداره‌ی کشور و شخص ولی‌فقیه مخالف‌اند و به طرفداری از حرکات ضد دینی و ضداجتماعی می‌پردازند.
جالب‌تر اینکه بی‌بی‌سی به‌هیچ‌وجه خود را به‌زحمت نمی‌اندازد که حتی برای این هدف خود کوچک‌ترین هزینه‌ای بپردازد و آن‌هم نظرخواهی از افراد متخصص در این حیطه‌هاست . چراکه مدت‌هاست که ما زیر تمام عنوان‌های مقاله‌های ضد دینی بی‌بی‌سی نام عده‌ای ثابت از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران را می‌بینیم که بدون هیچ تخصص دینی در مورد دین و اعتقاد مردم ایران نظر پراکنی می‌کنند. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل