791

بی‌بی‌سی و تفسیر دوگانه‌اش از تقلب در انتخابات

6 سال قبل

هم رسانی

   بی‌بی‌سی و تفسیر دوگانه‌اش از تقلب در انتخابات

بی‌بی‌سی که این روزها بخش اعظمی از برنامه‌های خود را به موضوع انتخابات آمریکا و موضع‌گیری‌های کاندیداهای دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه اختصاص داده است. با یک پدیده به اسم ترامپ مواجه شده است که با برخی از موضع‌گیری‌هایش حداقل بی‌بی‌سی را در یک چالش دوگانه‌ای قرار داده است.
یکی از آن موضع‌گیری‌های بحث‌برانگیز دونالد ترامپ تأکید وی بر احتمال تقلب گسترده در نتایج انتخابات آمریکا هست که با واکنش محافل داخلی و خارجی آمریکا روبرو شده است. بی‌بی‌سی که تقریباً از چندی پیش با حمایت‌های گسترده‌اش از هیلاری کلینتون نامزد نهایی خود را معرفی کرده بود در مقابل این ادعای ترامپ به‌شدت موضع‌گیری کرده تا حدی که وی را متهم به لفافی در این خصوص کرده است.
بی‌بی‌سی در یادداشتی تحت عنوان "احتمال تقلب در انتخابات آمریکا چقدر است؟" علاوه بر موضع‌گیری علیه ترامپ، اساساً تقلب در انتخابات آمریکا را غیرمحتمل دانسته است.
بی‌بی‌سی در این یادداشت این‌گونه ادعا می‌کند که تقلب در انتخابات در بین رأی‌دهندگان آمریکایی اصلاً "مسئله فراگیری" نیست. بی‌بی‌سی در بخشی از این یادداشت این‌گونه می‌آورد: " برگزاری انتخابات در آمریکا مسئولیت یک مرکز نیست و هر ایالتی قوانین خودش را دارد که توسط مقامات محلی اجرا می‌شود. در بیشتر ایالت‌ها، ناظران انتخاباتی بر عملکرد کارکنان شعب اخذ رأی نظارت دارند.
روند احراز هویت و کارکرد ماشین‌های اخذ رأی هم به‌شدت متغیر است که باعث می‌شود ایجاد هماهنگی لازم برای یک تقلب گسترده بسیار مشکل شود."
همان‌طور که مشخص است بی‌بی‌سی فارسی به دنبال دوختن آسمان به ریسمان است تا بگوید در انتخابات آمریکا تقلبی رخ نخواهد داد این در حالی است که بر اساس نظرسنجی‌هایی که از مردم آمریکا صورت گرفته بسیاری از آن‌ها اعتمادی به نتایج انتخابات ندارند.
شاید بی‌بی‌سی که روزی نتایج انتخابات ایران را به‌راحتی زیر سؤال می‌برد و اساساً برای بسترسازی همین ادعا به وجود آمد فکرش را نمی‌کرد زمانی فرابرسد که خود باید برای اثبات عدم تقلب در انتخابات کشوری مثل آمریکا به هر وسیله‌ای متصل شود. اگر نظری بی افکنیم به شبکه بی‌بی‌سی پر است از تناقضات و رفتارهای دوگانه مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل