798

حمله بی‌بی‌سی به وحدت شیعه و سنی در ایران

6 سال قبل

هم رسانی

   حمله بی‌بی‌سی به وحدت شیعه و سنی در ایران

اگر بخواهیم بی‌بی‌سی و انگلیس را به یک صفت عمده که در بسیاری از مردم دارای عمومیت هم است معرفی کنیم هیچ صفتی به‌اندازه "تفرقه" در بین مردم ایران عمومیت ندارد. و جالب است که این صفت بی‌بی‌سی در بین تقریباً تمام اقشار جامعه اعم از چپ و راست، مسلمان و غیرمسلمان، شیعه و سنی عمومیت داشته و بسیاری از مردم ایران در مسائل سیاسی از این ضرب‌المثل "تفرقه بی انداز و حکومت کن" که این روش به انگلیسی‌ها نسبت داده می‌شود استفاده می‌کنند.
اخیراً بی‌بی‌سی فارسی در یادداشتی تحت عنوان "سنی‌های ایران و مشکل احداث مسجد" سعی کرده است به اصل وحدت در ایران ضربه وارد کند. در این سال‌هایی که از عمر این شبکه می‌گذرد آن‌ها به هر روشی حتی حمایت از گروه‌های تروریستی همچون «جند الله» متوسل شده‌اند تا بتوانند ذره‌ای امنیت را در این کشور خدشه‌دار کنند اما در این امر توفیقی حاصل حال آن‌ها نشده است.
بی‌بی‌سی در این یادداشت به شایعه‌ای دامن می‌زند که از اساس واقعیت نداشته و ندارد. این شبکه به بهانه تعطیلی یکی از نمازخانه‌های اهل سنت در تهران آن را دلیلی بر بی‌تفاوتی حکومت ایران به اصل وحدت بین شیعه و سنی می‌داند. این شبکه همچنین با انگشت گذاشتن بر روی شایعه مسجد نداشتن اهل سنت در تهران این موضوع را هم دلیلی دیگر بر بی‌تفاوتی حکومت نسبت به وحدت شیعه سنی عنوان می‌کند. حال‌آنکه اهل سنت در ایران، بیش از ١٥ هزار مسجد دارند و در حال حاضر در تهران، ٩ مسجد اهل سنت وجود دارد که این 9 مسجد عبارت‌اند از: ١- مسجد صادقیه، واقع در فلکه‌ دوم صادقیه ٢- مسجد تهران‌پارس، واقع در خیابان دلاوران ٣- مسجد شهر قدس، واقع در کیلومتر ٢٠ جاده‌ی قدیم ٤- مسجد خلیج‌فارس، واقع در بزرگراه فتح ٥- مسجدالنبی، واقع در شهرک دانش ٦- مسجد هفت‌جوب، واقع در جاده‌ی ملارد ٧- مسجد وحیدیه، واقع در شهریار ٨- مسجد نسیم‌ شهر، واقع در اکبرآباد ٩- مسجد رضی آباد، واقع در سه‌راه شهریار
در پایان به عقیده فعالان مذهبی، مسجد تعریف خود را دارد و در بین مردم و عرف جامعه به مکانی گفته می‌شود که محل عبادت و مراجعه همه مردم باشد. مسجد خانه خدا و محل عبادت اوست و گذاشتن قید مسجد شیعیان یا اهل سنت خطاست. چنانکه شیعیان در مساجد اهل سنت عبادت می‌کنند و همین‌طور اهل سنت در مساجد اهل تشیع نماز می‌خوانند و لذا نباید با دامن زدن به شایعات و جوسازی خبری که رسانه‌هایی هم چون بی‌بی‌سی ایجاد می‌کنند، اختلاف بین شیعه و سنی ایجاد کرد. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل