800

ناراحتی بی‌بی‌سی از ریاست جمهوری میشل عون در لبنان

6 سال قبل

هم رسانی

   ناراحتی بی‌بی‌سی از ریاست جمهوری میشل عون در لبنان

میشل عون، هم‌پیمان جریان مقاومت لبنان، دوشنبه از سوی مجلس این کشور به‌عنوان سیزدهمین رئیس‌جمهور لبنان انتخاب شد.
مجلس لبنان پس از دو سال و نیم بالاخره امروز با حضور تمام ۱۲۷ نماینده از ۱۲۸ نماینده مجلس به حدنصاب رسید و در یک رأی‌گیری مخفی در دور دوم، ژنرال میشل عون به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شد تا به طولانی‌ترین دوره خالی ماندن پست حساس ریاست جمهوری در تاریخ این کشور، پایان داده شود.
از ۲۴ می ۲۰۱۴ که دوره ریاست جمهوری میشل سلیمان، رئیس‌جمهوری سابق لبنان به پایان رسید مجلس این کشور در میان اختلافات جریان‌های سیاسی و بده بستان‌های قدرت‌های خارجی ۴۵ بار تشکیل جلسه داد اما در تمام این مدت نتوانست به حدنصاب لازم برای انتخاب رئیس‌جمهوری دست یابد.
میشل عون یکی از حامیان اصلی مقاومت مسلحانه علیه اشغالگری اسرائیل بوده است و در سال ۲۰۰۶ تفاهم‌نامه‌ای را برای ایجاد یک ائتلاف قوی با حزب‌الله به امضا رسانند که هنوز هم پابرجاست.
انتخاب این سیاست‌مدار کهنه‌کار 81 ساله به مذاق بسیاری از طرف‌های درگیر منطقه‌ای و غربی خوش نیامده است به همین جهت از زمان انتخاب وی به‌عنوان رئیس‌جمهور تخریب وی هم از سوی رسانه‌هایشان آغازشده است.
در همین راستا شبکه بی‌بی‌سی فارسی در یادداشتی تحت عنوان "مواضع دیروز و امروز ایران و متحدانش در قبال میشل عون" به‌جای پرداختن به این انتخاب و پیروزی جریان حزب‌الله در این انتخاب که عملاً منجر به شکست طرف‌هایی همچون عربستان و آمریکا در این شکست شده است سعی کرد به اختلافات گذشته این ژنرال سابق ارتش لبنان با حزب‌الله و جریان امل در زمان جنگ‌های داخلی این کشور بپردازد.
جالب است که بی‌بی‌سی در این یادداشت اصلاً به مواضع این روزها و مواضع وی در مقاطع حساسی همچون جنگ 33 روزه نمی‌پردازد. این شبکه در این یادداشت نه‌تنها به‌هیچ‌عنوان به این پیروزی اشاره‌ای ندارد بلکه با پررنگ کردن اختلافات گذشته این دو جریان که مربوط به 30 سال گذشته است سعی کرد این پیروزی را تحت شعاع قرار دهد. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل