805

بی‌بی‌سی به جنگ با خدا می رود

6 سال قبل

هم رسانی

   بی بی سی وجنگ با معنویات

نبرد غیرمنصفانه‌ی بی‌بی‌سی با هر نوع دین و اعتقاد مذهبی مدت‌هاست که شروع‌شده است. حالا کار به‌جایی رسیده است که بی‌بی‌سی را حتی معنویت به خشم می‌آورد.
ازاین‌رو در برنامه‌ی اخیر پرگار در دو قسمت به جنگ با معنویت و گونه‌های مختلف آن رفته است.
در قسمت دوم این برنامه، بی‌بی‌سی این سؤال را مطرح می‌کند که آیا جامعه‌ی اخلاقی نیازی به معنویت دینی دارد؟
از یکی از مهمانان برنامه سؤال می‌شود که معنویت غیردینی چیست؟
و پاسخ می‌شنویم که معنویت غیردینی از قدرت مراجع دینی رهاست و انسان امروزی می‌تواند معنویت موردعلاقه‌اش را خودش بسازد مثلاً کمی از دین و کمی از غیر دین کمک بگیرد وزندگی معنوی موردعلاقه‌اش را بیازد ولی در قدیم این‌چنین نبود.
به نظر می‌رسد این تفکر به پلورالیزم شباهت زیادی دارد یعنی دنیایی که هر کس در آن خدایی برای خود تعریف کند و حدومرزی برای خود قائل باشد یا نباشد.
در این تفکر بی‌بی‌سی می‌کوشد تا دین و معنویت دینی را یک سنت قدیمی خاک گرفته جلوه دهد که تنها افراد عقب‌مانده و کهنه فکر از آن بهره می‌برند و انسان نواندیش و امروزی دیگر این زندگی را نمی‌پذیرد و نمی‌خواهد.
جالب اینکه بی‌بی‌سی با زیرکی تمام در گسترش ایدئولوژی‌های ضد دینی خود می‌کوشد تا از رنگ و لعاب تنوع استفاده کند و این‌چنین تفکر منفی خود را القا می‌کند که انسان در دوره‌ی جدید نیاز به تنوع دارد و خلاقیت و جالب اینکه پای این خلاقیت را تا اعتقادات دینی و معنوی انسان هم می‌کشاند و می‌گوید تو اگر تازه هستی و امروزی هستی باید دین و معنویتت را هم خودت بسازی.
اشکال این تفکر خنده‌دار این است که اگر بنا باشد خدا و دین و معنویت را هم انسان‌ها مانند بمب اتم خودشان بسازند که درواقع به همان عصر جاهلیت پیش از اسلام برمی‌گردیم که خیلی‌ها مایل بودند بتشان را خودشان بسازند و بتکده‌ها را با هر وسیله‌ای که دوست دارند پر کنند و هر طور می‌خواهند جلوی بت‌ها خم و راست شوند و همین می‌شد که برخی مایل بودند دخترانشان را زنده‌زنده به گور برند و هزار مرز و محدوده‌ی خنده‌دار دیگری که خودشان تعریفش می‌کردند.
در جاهلیت مدرن هم بی‌بی‌سی می‌پسندد که عشق و ازدواج و فرزند پروری میان دو دختر یا دو پسر برقرار باشد و همه به آن احترام بگذارند و هزار بایدونباید ضد دینی دیگر که بی‌بی‌سی آن را تعریف می‌کند و نامش را تنوع و آزادی و خلاقیت می‌گذارد و به آن رنگ و لعاب حقوق بشری می‌دهد و این‌همه ازآنجا ناشی می‌شود که بشر خود را همه‌کاره‌ی عالم بداند و اومانیسم بر کردار وزندگی‌اش ستراند و خدا و دستوراتش جایی در زندگی او نداشته باشد. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل