867

بی بی سی نگران استراتژی اصول گرایان در انتخابات

6 سال قبل

هم رسانی

   بی بی سی نگران استراتژی اصول گرایان در انتخابات

از سال 87 که شبکه تلوزیونی بی بی سی فارسی به صورت رسمی افتتاح شد و پیش از آن در زمانی که صرفا رادیو بی بی سی وجود داشت یکی از سیاست های رسمی این شبکه تاثیر گذلری بر فضای انتخابات ایران بوده است؛ که شاید بتوان عمده فعالیت های این شبکه را در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و تبدیل شدن این شبکه به یکی از تریبون های اصلی فتنه گران در آن سال دانست.
بی بی سی پس از ناکامی در رسیدن به اهدافی که برایش از سوی دولت انگلیس در فضای سال 88 ترسیم شده بود نه تنها از میدان به در نرفت بلکه سعی کرد تا با استفاده از روش های مختلف تاثیر گذاری خود را در فضای انتخابات ها حفظ کند. تا جایی که حتی این شبکه بر خلاف صریح اصول حرفه ای یک رسانه مستقل در انتخابات مجلس سال 94 به صورت علنی از یک لیست انتخاباتی خاص در تهران حمایت کرد و مردم را ترقیب و تشویق برای رای دادن به این لیست خاص کرد.
اکنون که نزدیک به پنج ماه به انتخابات ریاست جمهوری سال 96 باقیمانده این شبکه در چیدن استراتژی کمی گنگ به نظر می رسد. چندی پیش تا قبل از اینکه آقای احمدی نژاد به توصیه رهبری از عرصه و فرایند انتخابات کناره گیری کند این شبکه به گمان قطعی بودن حضور ایشان در انتخابات و از آنجایی که وی را در تضاد با سیاست های خود می دید تمام تلاشش را در راستای تخریب آقای احممدی نژاد به کار گرفته بود. اما اکنون که ایشان انصراف خود را رسما اعلام کرده اند این شبکه با یک عدم تحلیل صحیح از فضای انتخابات روبرو شده است.
از آنجایی که جریان اصول گرایی به عنوان جریان مقابل بی بی سی در نبود آقای احمدی نژاد در عرصه انتخابات محسوب می شود و از آنجایی که فعلا این جریان در خصوص سیاست های انتخاباتی اش و کاندیداهای مد نظرش سکوت پیشه کرده است. بی بی سی را با یک بحران تشخیص روبرو ساخته اند و به همین جهات این شبکه با یک انفعال در پیش برد سیاست های انتخاباتی اش روبرو شده است. در همین راستا اخیرا این شبکه در راستای همین عدم تحلیل درست از فضای انتخابات در یادداشتی تحت عنوان "سردرگمی انتخاباتی اصولگرایان: گفتمان 'عوامگرایانه' یا 'توسعه‌خواه'" سعی کرد تا توپ را به نوعی در زمین اصول گرایان بی اندازد تا شاید بتواند آنها را وادار به حرکت در خصوص بکند. بی بی سی در این یادداشت از یک طرف جریان اصول گرایی را فاقد برنامه برای انتخابات میداند و از این جریان را خطری بزرگ برای حسن روحانی و جریان اصلاحات در کشور می داند. در این یادداشت بی بی سی به وضوح نشان می دهد که از آن چیزی که بیش از هر چیز دیگری واهمه دارد وحدت جریان اصول گرایی و قرار گرفتن آنها پشت سر یک کاندیدای خاص می باشد که این شبکه در صورت تحقق این عمل شکست آقای روحانی را محتمل می داند. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل