879
چرا بیبیسی مخالف رأی آوری راست گراها در اتریش بود؟
|
6 سال قبل
هم رسانی
|
تصویری از نوربرت هوفر سیاستمدار اتریشی
الکساندر فان دربلن، رهبر پیشین حزب سبزها، رییس جمهوری بعدی این کشور خواهد شد. بر اساس گزارشها، آقای فان دربلن، در شمارش آرا تا کنون هفت درصد از رقیب خود از حزب راست تندرو جلو است.
رییس کمپین انتخاباتی نوربرت هوفر، از حزب راست تندرو، گفته که او شکست در انتخابات را پذیرفته و به آقای فان دربلن تبریک گفته است.
در روزهای اخیر که به انتخابات اتریش نزدیک می شدیم شبکه بیبیسی فارسی به صورت گسترده به بررسی این انتخابات می پرداخت و از احتمال رأی آوری نامزد حزب راست گرای این کشور ابراز نگرانی می کرد. سئوالی که در این میان ذهن مخاطب را درگیر می کند این است که به چه دلیل این شبکه به مخالفت با حزب و در کل راست گرای افراطی در اروپا پرداخته است؟
بیبیسی خود در لابلای گزارشات خود به این پرسش سعی می کند پاسخ دهد اما از دید خود به این پرسش پاسخ می گوید. این شبکه زمانی که می خواهد مواضع حزب آزادی که به عنوان جریان راست گرای افراطی در این کشور شناخته می شود برشمرد صرفا به نگاه های ناسیونالیستی و نگاه های ضد مهاجرت این حزب بسنده می کند. اما وقتی به مواضع این حزب به صورت دقیق نگاه می شود آنگاه دلایل مخالفت جدی بیبیسی با این حزب پی می بریم. حزب راستگرای آزادی در اتریش به شدت مخاف مواضع اتحادیه اروپا است و خواهان خروج اتریش از این اتحادیه می باشد. این حزب به شدت نسبت به عملکرد رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینیان منتقد بوده این حزب از مخالفین جدی کمک به تروریست های مستقر در سوریه از سوی دولت های اروپایی است و خواهان سلب تابعیت از کسانی می باشد که به سوریه رفته و یا به نحوی به تروریست های مستقر در سوریه کمک رسانده است. خوب که به مواضع این حزب نگاه می کنیم به درستی علت مخالفت بیبیسی را درمی یابیم. اما این شبکه سعی می کند که این حزب را صرفا یک حزب دست راستی تندرو معرفی کند.
مشاهده نظرات
هم رسانی
چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
بالا
مهمترین خبرها
دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و همراستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.
3 سال قبل