915

حمله بی‌بی‌سی به وحدت مذاهب

6 سال قبل

هم رسانی

   حمله بی‌بی‌سی به وحدت مذاهب

اگر بخواهیم تعریف درستی از بی‌بی‌سی داشته باشیم، باید آن را به سیاست تفرقه تعریف و تفسیر کنیم. تفرقه سیاستی بوده که انگلیسی ها از یک سده پیش برای پیش برد اهداف خود در منطقه پیش گرفته و تمام تلاش خود را در این راستا به کار گرفته است. شبکه بی‌بی‌سی فارسی هم به عنوان ارگان رسانه ای دولت انگلیس از این قاعده مستثنی نبوده است.
اخیرا بی‌بی‌سی فارسی در برنامه پرگار خود که در هفته وحدت بر روی آنتن این شبکه رفته بود سعی کرد به جای احترام به این ایام که در بین شیعه و سنی به عنوان هفته وحدت شناخته می شود در راستای اهداف خود برنامه ای را با موضوع دعواهای شیعه وسنی و در راستای اختلاف افکنی بین مذاهب بر روی آنتن برد. اما در این برنامه از آنجایی که بی‌بی‌سی همیشه به عنوان حامی اصلی فرقه بهاییان شناخته می شود یکی از مهمانان برنامه را از این فرقه ضاله انتخاب کرده بود تا وی به اصطلاح بی‌بی‌سی در خصوص حقوق این اقلیت دینی صحبت کند. حال آنکه هیچ یک از مذاهب اسلامی این فرقه را به عنوان مذهب و یا یک دین مستقل قبول ندارن و آن را جریانی انحرافی می دانند از سوی سرویس های امنیتی غربی به ویژه انگلیس در راستای تفرقه بین مذاهب تشکیل شده است.

ترکیب مهمانان بی‌بی‌سی در این برنامه خیلی جالب است بی‌بی‌سی آقای "عبدالفتاح خدمتی" را که از برنامه گردانان وهابیت در شبکه ماهواره ای کلمه که وابسته به سعودی ها می باشد را به عنوان نماینده اهل سنت دعوت کرده بود حال آنکه اخیرا تمام علمای تراز اول اهل سنت از مذاهب اربعه در نشستی که در پایتخت چچن که شیخ الازهر "احمد الطیب" در آن حضور داشت وهابیون را خارج از دین خواندند و آنها را عامل دشمن در راستای تفرقه بین مذاهب خواندند.

در طرف دیگر بی‌بی‌سی "حسن یوسفی اشکوری" را به عنوان نماینده شیعیان به این برنامه فراخوانده کسی که بیشتر به عنوان یک فعال ملی مذهبی شناخته می شود تا یک عالم دینی. و آقای "فریدون بهمن" را به عنوان نماینده بهائیان دعوت کرده بود.

بی‌بی‌سی در این برنامه سعی می کند با سئوالات خود رافضی بودن شیعیان را از طریق استاد وهابی برنامه ثابت کرده و آن را به حساب اهل سنت بگذارد و در نتیجه اینگونه نتیجه گیری می کند که اهل سنت اعتقاد دارند که شیعیان را خارج از دین می دانند. و همچنین این شبکه شیعیان را توهین کنندگان به مقدسات اهل سنت معرفی می کند. این درحالی است که شیعه نماهایی که توهین به مقدسات اهل سنت می کنند و سنی نماهایی که توهین به شیعه و معتقداتش می کنند و آنها را رافضی می دانند همه در زیر پرچم انگلیس و با حمایت این کشور در شبکه هایی همچون کلمه و اهل بیت در حال دامن زدن به اختلافات می باشند.

همچنین بی‌بی‌سی در این برنامه شیعه را اقلیتی می داند که خود اقلیتی دیگر که بهایی ها باشند راسرکوب کردند. اما بی‌بی‌سی به تاریخچه شکل گیری این به اصطلاح اقلیت نمی پردازد و هیچ گاه نمی گوید که اساسا انگلیسی ها این جریان منحرف را به وجود آورده تا بتواند به اهداف خود برسد.

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل