921

بی‌بی‌سی به دنبال انقلاب زنان

6 سال قبل

هم رسانی

   فرزانه میلانی

قریب به دو ماه پیش در پی انشار برخی از نامه های خصوصی "فروغ فرخزاد" به معشوقه اش توسط خانم "فرزانه میلانی" در کتاب جدید ایشان که به زندگی فروغ فرخزاد می پردازد، واکنش های فراوانی را به خصوص در فضاهای مجازی در پی داشت تا حدی که خانم پوران فرخزاد اعتراض جدی را به انتشار این نامه های خصوصی وارد کرد.
خواهر فروغ در این رابطه علاوه بر "کاسبکارانه" خواندن این حرکت، ابراز ناراحتی خود را اینگونه ابراز می کند: "وقتی قصد انجام چنین عملی داریم، باید از خودمان بپرسیم آیا قشنگ است و دوست داریم در آینده زندگی خصوصی و اسرار زندگی‌مان را این گونه و آن هم بدون رضایت خانواده‌مان منتشر کنند؟ به نظرم کنار زدن پرده‌ها زیبا نیست."

با آنکه نزدیک به دو ماه از این ماجرا گذشته بی‌بی‌سی فارسی با دعوت از خانم میلانی منتشر کننده این نامه ها در برنامه به عبارت دیگر خود در پی توجیه این رفتار برآمده است. 

بی‌بی‌سی اما به بهانه انتشار نامه های فروغ فرخزاد در برنامه به عبارت دیگر و در گفتگو با خانم میلانی سعی می کند که به مسائل زنان و فیمینیستی بپردازد. این شبکه که همیشه از بی عدالتی در خصوص زنان در ایران سخن به میان می آورد در این برنامه از انقلابی به اسم انقلاب زنان نام می برد که اعتقاد دارد در ایران در حال رخ دادن است. انقلابی که به گفته بی‌بی‌سی از منازل پدری شروع شده است. احتمالا بی‌بی‌سی به جهت همین روحیه های بعضا مردانه فروغ سعی می کند وی را به عنوان یک نمونه موفق در این زمینه معرفی کند.

اما سئوال از این شبکه این است که چرا برای معرفی زنان موفق در جامعه ایران دائما به سراغ امثال فروغ فرخ زاد می رود؟ زنانی که برخی از رفتارهای آنها حتی در جوامع روشنفکری ترد شده بود. چرا بی‌بی‌سی شاعری برجسته همچون پروین اعتصامی را به عنوان زنی نمونه معرفی نمی کند؟

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل