958

بی‌بی‌سی و سیاستی که در قبال قوه قضاییه در پیش‌گرفته

6 سال قبل

هم رسانی

   بی‌بی‌سی و سیاستی که در قبال قوه قضاییه در پیش‌گرفته

پس از ماه‌ها اجرای پروژه هجمه و حمله به قوه قضائیه از سوی ضدانقلاب خارج نشین و همراهی برخی در داخل کشور؛ مسعود بهنود رئیس اتاق فکر تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی وابسته به دولت انگلیس در صفحه توییتر خود با رونمایی از منشأ لندنی این پروژه مشترک با ادبیاتی روتوش شده و رمزگونه تأکید کرد که "حمله به قوه قضائیه باید راهبرد انتخاباتی سال آتی باشد."
در همین راستا حجت‌الاسلام اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه در نشست خبری خود در این زمینه بیان داشت: "من تحلیلم این است یک فشار مضاعفی را بر قوه قضاییه و برخی نهادها وارد می‌کنند و تا زمان انتخابات ادامه می‌دهند. علت این است قوه دارد با دانه‌درشت‌ها، آقازاده‌های متخلف و صاحبان قدرت برخورد می‌کند."
با بررسی تنها وب‌سایت شبکه بی‌بی‌سی فارسی متوجه می‌شویم که این شبکه تنها در ماه گذشته بیش از ده‌ها مقاله و یادداشت و تحلیل علیه قوه قضاییه و باز علیه شخص ریاست این قوه کارکرده است. بی‌بی‌سی به هر بهانه‌ای سعی می‌کند در رسانه خود پای قوه قضاییه ایران را وسط بکشد و در راستای همان سیاستی که بهنود از آن نام می‌برد به این قوه می‌تازد.
سؤالی که در اینجا با توجه به سخنان معاون اول قوه قضاییه به ذهن متبادر می‌شود این است که چرا بی‌بی‌سی تا این حد و به‌صورت ویژه در حال پرداختن به قوه قضاییه ایران است؟
به نظر این جنس از حملات بی‌بی‌سی فارسی به قوه قضاییه درواقع نوعی فرافکنی و حرکت روبه‌جلو است تا بتواند با درگیر کردن قوه قضاییه در این دعواها به‌ظاهر ساختگی تمرکز را از این قوه گرفته تا زور و انرژی قوه که قرار است در راستای مبارزه با فساد و بی‌عدالتی هزینه بشود در دور باطلی که بی‌بی‌سی و عناصر داخلی آن درست کرده‌اند درگیر شود.
مطلب اخیر بی‌بی‌سی در خصوص وضعیت آقای محمود صادقی نماینده مردم تهران که چندی پیش به دلیل شکایت‌هایی که از وی شده بود حکم جلبش صادرشده بود با عنوان "سرنوشت محمود صادقی چه می‌شود؟" کاملاً نشان‌دهنده این سیاست بی‌بی‌سی است. یعنی این شبکه به هر بهانه‌ای و حتی اگر بهانه نداشت بهانه می‌تراشد تا به این قوه هجوم ببرد. مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل