968

کمین بی‌بی‌سی برای بهره‌برداری از درگذشت "رفیق دیرین" رهبری

6 سال قبل

هم رسانی

   تلاش ضد انقلاب برای بهره برداری از درگذشت یار دیرین امام (ره) و رهبری

شبکهٔ فارسی‌زبان بی‌بی‌سی در پس درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تلاش می‌کند تا از ای خبر برای ایجاد شکاف و تفرقه میان طیف‌های مختلف ملت ایران، بهره‌برداری کند.
به گزارش بی‌بی‌سی پرشین؛

 

انتشار خبر درگذشت ناگهانی آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، "رفیق دیرین" رهبری، در حالی ملت ایران را اندوهگین و عزادار کرده است که جریان‌های رسانه‌ای ضدانقلاب و وابسته به دولت‌های دشمن انقلاب در غرب، ازجمله شبکه فارسی‌زبان بی‌بی‌سی، در کمین نشسته و تلاش کرده‌اند تا در حد امکان و توان خود از این خبر در جهت ایجاد تفرقه و شکاف میان طیف‌های مختلف مردم ایران بهره‌برداری کرده و به عبارتی این شخصیت مطرح انقلابی را به سود خود مصادره نمایند.

بی‌بی‌سی فارسی در بخشی‌هایی از گزارشی که در ابتدای انتشار خبر فوت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، منتشر کرده است، این کمین و تلاش‌های برنامه‌ریزی‌شده در راستای سناریوی ضدانقلاب برای بهره‌برداری هر چه تمام‌تر از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را به‌نوعی نشان داده و عنوان می‌کند.

بی‌بی‌سی در بخشی از این گزارش می‌نویسد: «در دوره دوم ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی، اختلاف میان او و جناح محافظه‌کار ایران به‌تدریج افزایش یافت که نشانه آن، افزایش انتقادات رسانه‌های نشریات این جناح علیه دولت وقت و اعتراضات خیابانی گروه‌های لباس شخصی موردحمایت سپاه پاسداران علیه سیاست‌های فرهنگی دولت بود.

در ادامه اختلافات هاشمی رفسنجانی و جناح محافظه‌کار، او در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۷۶ از محمد خاتمی کاندیدای اصلاح‌طلبان حمایت کرد که در خرداد ماه همان سال در انتخابات پیروز شد.»

این در شرایطی است که علیرغم اختلاف‌نظرهای گاه‌به‌گاه و حتی طولانی‌مدت ایشان به رهبر معظم انقلاب اسلامی، اما درنهایت در برهه‌های زمانی حساس و مختلف، هم از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی و هم از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بر تداوم این ارتباط و رفاقت صمیمانه تأکید شده است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام کشورمان در همین راستا، بارها از رهبر معظم انقلاب با تعبیر "تنها عشق" زندگی خود یاد کرده است.

رهبر معظم انقلاب نیز در خطبهٔ معروف 29 خرداد 1388 و در اوج تلاش غرب برای بهره‌برداری از نظرات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای ایجاد شکاف میان صفوف ملت ایران، به حمایت از وی پرداخته و فرمودند: «آقای هاشمی را همه می‌شناسند. من شناختم از ایشان مربوط به بعد از انقلاب و مسئولیت‌های بعد از انقلاب نیست؛ من از سال ۱۳۳۶ -یعنی ۵۲ سال قبل- ایشان را از نزدیک می‌شناسم. آقای هاشمی از اصلی‌ترین افراد نهضت در دوران مبارزات بود؛ از مبارزین جدی و پیگیرِ قبل از انقلاب بود؛ بعد از پیروزی انقلاب از مؤثرترین شخصیت‌های جمهوری اسلامی در کنار امام بود؛ بعد از رحلت امام هم در کنار رهبری تا امروز. این مرد بارها تا مرز شهادت پیش رفته. قبل از انقلاب اموال خودش را صرف انقلاب می‌کرد و به مبارزین می‌داد. این‌ها را جوان‌ها خوب است بدانند. بعد از انقلاب ایشان مسئولیت‌های زیادی داشت: هشت سال رئیس‌جمهور بود؛ قبلش رئیس مجلس بود؛ بعد مسئولیت‌های دیگری داشت. در طول این مدت هیچ موردی را سراغ نداریم که ایشان برای خودش از انقلاب یک اندوخته‌ای درست کرده باشد. این‌ها یک حقایقی است؛ این‌ها را باید دانست. در حساس‌ترین مقاطع ایشان در خدمت انقلاب و نظام بوده.»

ایشان در بخشی از پیامی نیز که به مناسبت درگذشت این "رفیق دیرین" خود ارسال کرده‌اند، با تأکید بر این رفاقت صمیمانه و قدیمی، از فعالیت‌های غیرقابل‌انکار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در جهت پیروزی انقلاب اسلامی تجلیل کرده و نوشته‌اند: «با دریغ و تأسف خبر درگذشت ناگهانی رفیق دیرین، و هم‌سنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی، و همکار نزدیک مهروموم‌های متمادی در عهد جمهوری اسلامی جناب حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای حاج شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی را دریافت کردم. فقدان هم‌رزم و همگامی که سابقهٔ همکاری و آغاز همدلی و همکاری با وی به پنجاه و نه سال تمام می‌رسد، سخت و جانکاه است. چه دشواری‌ها و تنگناها که در این ده‌ها سال بر ما گذشت و چه همفکری‌ها و همدلی‌ها که در برهه‌های زیادی ما را با یکدیگر در راهی مشترک به تلاش و تحمل و خطرپذیری کشانید. هوش وافر و صمیمیت کم‌نظیر او در آن سال‌ها، تکیه‌گاه مطمئنی برای همهٔ کسانی که با وی همکار بودند به‌ویژه برای اینجانب به شمار می‌آمد. اختلاف‌نظرها و اجتهادهای متفاوت در برهه‌هایی از این دوران طولانی هرگز نتوانست پیوند رفاقتی را که سرآغاز آن در بین‌الحرمین کربلای معلّی بود به‌کلی بگسلد و وسوسهٔ خناسانی که در مهروموم‌های اخیر با شدّت و جدیت در پی بهره‌برداری از این تفاوت‌های نظری بودند، نتوانست در محبت شخصی عمیق او نسبت به این حقیر خلل وارد آورد.»

ما نیز به نوبه خود، درگذشت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که پیش‌تر نیز در سنگرهای مختلف از قبیل مبارزه با نظام فاسد پهلوی در قبل از انقلاب و در جایگاه‌های مختلفی مانند ریاست جمهوری، ریاست مجلس خبرگان، ریاست مجلس شورای اسلامی و ... پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران خدمت کرده است را به رهبر معظم انقلاب اسلامی و اقشار مختلف مردم کشورمان تسلیت گفته و آمرزش را از خداوند منان برای وی آرزومندیم.

 

مشاهده نظرات

هم رسانی

چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید؟

بالا

مهمترین خبرها

دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابی‌گری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و هم‌راستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.

3 سال قبل