996
شکافها در انگلستان بر سر خروج از اتحادیه اروپا بالا گرفت
|
6 سال قبل
هم رسانی
|
شکافها در انگلستان بر سر خروج از اتحادیه اروپا
اکثر مردم انگلیس در همهپرسی 23 ژوئن سال گذشته میلادی ( سوم تیرماه) به خروج کشورشان از اتحادیه اروپا رأی دادند.
این رأی شکننده اما جهان را با حیرت مواجه کرد. اما در داخل خود انگلستان حکایت اما بسیار پیچیده تر بود. شکل گیری دوقطبی موافقان و مخالفان خروج از اتحادیه اروپا پس از 23 ژوئن همچنان با شدت و دوام ادامه دارد. اما دراینبین این شکاف ها و اختلافها به داخل فضای سیاستمداران انگلیسی نیز واردشده است. در تازهترین واکنش ها به آغاز خروج لندن از اتحادیه اروپا توسط شهردار لندن انجام گرفت. صادق خان درحرکتی کمسابقه لب به انتقاد از راهبردهای نخستوزیر انگلستان در مورد این موضوع گشود.
صادق خان در جریان سخنرانیاش برای رهبران سیاسی و اقتصادی انگلیس در لندن؛ گفت که او بهشدت نگران از این است که دولت 'ترزا می' هیچ طرح روشنی در آستانه فعال کردن ماده 50 لیسبون که سرآغاز روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا است؛ نداشته باشد. وی در جریان سخنرانیاش همچنین از رهبران سیاسی و اقتصادی انگلیس خواست که دولت 'ترزا می ' را برای ادامه دسترسی بریتانیا به بازار واحد اروپایی و استخدام نیروهای کار ماهر اروپایی بهعنوان یکی از موارد اصلی در جریان مذاکرات برگزیت، تحتفشار قرار دهند.
صادق خان گفت: بیبرنامگی دولت انگلیس در مورد برگزیت و خروج سخت از اتحادیه اروپا میتواند آثار منفی جدی بر آینده ما به دلیل از بین رفتن میلیاردها پوند درآمد مالیاتی و از بین رفتن فرصتهای شغلی نهفقط در لندن بلکه در کل کشور، برجای گذارد. اظهارات صادق خان در حالی صورت میگیرد که «ایوان راجرز» سفیر مستوفی انگلیس در اتحادیه اروپا نیز پیشازاین دولت محافظهکار 'ترزا می' را به داشتن 'استدلالهای ضعیف و تفکراتی مبهم' در قبال برگزیت، متهم کرده بود.
این دیپلمات کارکشته انگلیسی اخیراً و 3 ماه مانده به مذاکرات خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، از مقامش بهعنوان سفیر در اتحادیه اروپا استعفا داد. در همین حال به گفته 'داونینگ استریت'، 'ترزا می' نخستوزیر انگلیس قرار است در مورد جزئیات برنامه دولتش در مورد برگزیت سخنرانی کند. به گفته منابع انگلیسی، رهبران احزاب سیاسی مخالف انگلیس و نیز رهبران اروپایی از هماکنون منتظر هستند که جزییات و راهبرد دولت انگلیس در مورد برگزیت؛ از زبان 'ترزا می' بشنوند. احزاب مخالف انگلیس ازجمله حزب کارگر که دولت 'ترزا می ' را به نداشتن راهبردی مشخص در مورد برگزیت متهم کردهاند، امیدوارند که اظهارات جدید نخستوزیر انگلیس بتواند به ابهامات موجود در ارتباط با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا پایان بخشد. نخستوزیر انگلیس اعلام کرده است که قصد دارد ماده 50 پیمان لیسبون را تا پیش از پایان مارس 2017 (11 فروردین) فعال سازد که این مسئله آغازگر روند مذاکرات درباره خروج انگلیس از این اتحادیه خواهد بود.
مشاهده نظرات
هم رسانی
چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
بالا
مهمترین خبرها
دولت ایران بنیاد دفاع از دموکراسی -یک اندیشکده وابسته به جریان تندروی ضدایرانی در واشنگتن- و مدیر عاملش مارک دوبویتس را به دلیل "انتشار دروغ، تشویق، مشورت، لابیگری و کارزار تبلیغاتی منفی" علیه مردم ایران و همراستایی با "تروریسم اقتصادی آمریکا" تحریم کرد.
3 سال قبل